Privatlivspolitik for Kbh Kunstudlejning

PERSONDATA

a. Behandling af persondata/Cookies

Kbh Kunstudlejning er underlagt den danske persondatalov og al behandling af personoplysninger sker under observation af persondataloven. Kbh Kunstudlejning er, jf. Persondataloven, at anse som dataansvarlig for de informationer, som registreres om dig og trafikken på Kbhkunstudlejning.dk

 

Ingen personlige informationer, som registreres af Kbh Kunstudlejning bliver nogensinde videregivet, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, med undtagelse af videregivelse, som er påkrævet til at efterkomme aftalen, såsom videregivelse af information til fragtfirma etc. Alle data bevares på sikrende vis, og er alene fremkommelige for betroet mandskab hos Kbh Kunstudlejning.

 

På www.kbhkunstudlejning.dk bruges cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen og andre funktionaliteter. En cookie er navnet for en fil, der gemmes på din computer.

 

På www.kbhkunstudlejning.dk bruges desuden cookies til log-statistik. Ved log-statistik forstås, at et statistik-system finder anonyme oplysninger, der kan give et statistisk afbildning af antallet af besøgende på websitet samt hvilken side, den besøgende kommer fra. Det kan være de kommer fra online-annonce-kampagner, banner-annoncer, links, søgemaskiner såsom Google, Yahoo & Bing osv. Endvidere kan vi se hvor mange sider og hvilke sider som åbnes på vores website, samt fra hvilke sider/undersider www.kbhkunstudlejning.dk forlades m.m.

 

Cookies bruges alene til at optimere vores website og dets tilhørende funktionaliteter, og herigennem gøre handel så brugervenlig som mulig. Således er cookies anvendelige til måling af effektiviteten af vores online marketingtiltag.

 

Man registres automatisk som kunde samt bruger ved leje eller køb på websitet. Vi udbeder dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse osv. Oplysninger som betalingskort nr. og lign. udbedes af PayPal. Dette er nødvendigt for at effektuere ordren og anvendes udelukkende til behandling af ordren. Selve lejeaftalen gemmes hos www.kbhkunstudlejning.dk på en måde, så du senere evt. kan logge dig ind og se/ændre status for din lejeperiode. Endvidere gemmes din købsstatus på ”Min Side” på vores website og kan ses når du er logget ind.

 

Vi registrer din IP-adresse, for at evt. kunne spore hvorfra et køb foretages. Oplysning om IP-adresse er mere eller mindre til ingen værdi for os, men kan bruges i en evt. politiefterforskning i tilfældet af falske bestillinger!

 

b. Vores nyhedsbrev

Der kræves handling som bruger af vores website, for at få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Kbh Kunstudlejning. Vi tilbyder løbende nyheder om kunst og anden relevant information fra Kbh Kunstudlejning. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes uden udgifter på websitet.

 

c. Indsigts- og indsigelsesret med hensyn til persondata

Du kan henvende dig til Kbh Kunstudlejning, jf. informationerne omtalt i punkt ’e’ forneden, hvis der ønskes informationer om, hvilke data der er registreret og behandles vedr. dig. Ved indsigelse foretager Kbh Kunstudlejning sletning og/eller korrektur i den udstrækning, det kræves, formodet dette ikke vil afholde en leje- eller købeaftales opfyldelse, eller være en forseelse af lovgivningen.

 

d. Opbevaring og sletning af data

Data med hensyn til din ordre og eventuelle andre kundedata gemmes i 5 år, med undtagelse af, at dansk lov måtte forlange en længerevarig opbevaring, hvorefter dataene slettes. Undtaget data der stadig er væsentlige for Kbh Kunstudlejning, f.eks. i forbindelse med opfyldelsen af nye bestillinger etc. Ovenstående sker bl.a. for at garantere korrekt behandling af potentielle klager.

 

e. Henvendelser til Kbh Kunstudlejning

Spørgsmål med hensyn til levering og betaling m.m. sker på tlf.: (+45) 29 80 38 25 og på følgende e-mail adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fratræk kunst i skat!

De særlige skatteregler gælder kun for originale billedkunstneriske værker. Det vil sige malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende.

Der skelnes mellem kunstværker, der hænges eller stilles op, og kunstværker, som er en del af en bygning.

 

Læs mere